Het FEEST is BEGONNEN

Gisteren mochten wij namens het Oogfonds meedoen met de Vlaggenparade, de optocht waarin tig nationaliteiten, clubjes en geldinzamelde organisaties met een vlaggetje naar alle kijkers lopen te zwaaien. En leuk dat het was!

Alleen, ik kreeg geen flash back, maar een flash forward; alle toeschouwers haalden ons in alsof we al 160km in de benen hadden. Maar nee, het waren er slechts 3… 

Het voelde wel als 30 aangezien we liepen te slenteren, telkens stopten en dan weer door slenterden. Maar ook dat is de Vierdaagse! 

Mijn buddy werd al meteen in het diepe gegooid, want ik liep als een kip zonder kop rond (als zo’n ongeleid projectiel waar ze van die kindertuigjes voor verkopen hehe). Ik kreeg de pen op mijn neus gedrukt: ‘je gaat wel naar MIJ luisteren en niet zelf op allerlei anderen proberen te letten, want dat lukt je toch niet.’ Ik ging gierde het uit, want dat is precies wat ik doe als ik blij en overprikkeld ben. 

Op het plein bij de startceremonie moest ik me ook even achter mijn oren krabben toen ik wel heel diep na moest denken tijdens het zingen van het Wilhemus… en nog geen twee minuten na de feestelijke start met heul veul confetti brak de wolk boven ons open en loosde een enorme bak regen over de festiviteiten. 

Maar met iemand die aan de grote parasol ging hangen en een wijntje in de hand kon ons feest niet beter beginnen.

Vandaag kunnen we nog even relaxen, waarschijnijk 1,5 uur in de rij staan om ons in te schrijven, goodies kijken en mijn zenuwen onder bedwang proberen te houden. Morgen gaat het beginnen brrrrrrr.

Iedereen succes en heul veul plezier!!

 

HET VIP-VIERDAAGSE TEAM WORDT ONDERSTEUND DOOR HET OOGFONDS EN ERGRA LOW VISION.