Vorige week was ik te gast bij Debbie Gerritisen in haar podcast Over de Liefde om te praten over de beeldvorming rond mensen met een beperking mbt liefde en relaties. #veranderdebeeldvorming #beginbijjezelf

Annemiek in Over de Liefde: “In Nederland hebben miljoenen mensen een beperking. Maar we zien onszelf helemaal nergens terug. Als je al iemand ziet, dan gaat het altijd over die beperking. Nooit een nieuwslezer met een halve arm of een Amerikadeskundige in een rolstoel. En als het over seks en een handicap gaat, is het ongemak compleet.” *** Of ik s…. anders beleef? Nee, maar ik ben wel gefocussed op mijn gehoor en overdreven nep gekreun vind ik verschrikkelijk” *** “Nee, ik kan geen oogcontact maken en dat is gewoon – mag ik het zeggen – kut” *** “Verander de beeldvorming, begin bij jezelf, dus schrijf ik spannende verhaaltjes op www.flirtyfeelgoodverhalen.nl” *** “Mijn ideaal? Een blinde Bridget Jones of een Christian Gray (Fifty shades) met vier vingers” 

Lees het artikel bij het AD.

Beluister de podcast in Spotify.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Op de foto: als ware koninginnen (hehe) staan Debbie Gerritsen, Yoko en ik naast een foto van de koning op de website van het AD. In het filmpje probeert Debbie een selfie van ons te maken, Yoko geeft haar een kusje ;).