Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een ZieZo-beurs, DE beurs voor blinden en slechtzienden, in de jaarbeurs in Utrecht en Annemiek is er bij! Zij staat  niet alleen beide dagen bij de stand van Ergra Low Vision waar je haar boeken kunt kopen, maar zij geeft ook een opbeurende workshop. Zie onderstaande tekst en link. Inschrijven is niet nodig, maar het is druk dus kom op tijd naar de zaal!
Omschrijving Workshop:
Tips en tricks: omgaan met slechtziendheid door schrijfster Annemiek van Munster
Vrijdag 30 sept en zaterdag 1 okt beide om 12.00 uur in zaal 212
Schrijfster Annemiek van Munster geeft een ‘stoomcursus slechtziend zijn’. Met tips en inzichten geeft Annemiek slechtzienden en blinden die zoekende zijn of soms worstelen met hun beperking, meer zelfvertrouwen en handvatten voor acceptatie. Alle deelnemers krijgen een verrassende goodiebag!
Openingstijden ZieZobeurs:
30 september van 10.00 – 16.30
1 oktober van 10.00 – 16.30