‘It maybe winter outside, but in my heart it’s spring’ galmt er al twee weken door het huis. En laat dat nou ook ons motto voor het afgelopen jaar zijn geweest. Ondanks veranderingen en tegenslagen, koesteren we allereerst onze gezondheid, de mooie dingen in het leven en de nieuwe mogelijkheden die zijn gekomen.
Afgelopen jaar zijn vrouwtje, Pieter, Chanda en ik zeer dankbaar geweest voor onze gezondheid, elkaar, alle gezelligheid, bijzondere vriendschappen, Pieters nieuwe baan, onze mooie reis naar Italie en ons nieuwe project ‘Geleidehond Yoko’ (doneren kan overigens nog steeds! https://stichting-zicht-in-zicht.kentaa.nl/).
Wij hopen dat al onze volgers ondanks ‘the winter outside’, toch ook kunnen genieten van ‘the spring in your heart’. Al het beste voor jullie, met natuurlijk je gezondheid voorop, de gezelligheid en liefde met elkaar en de mogelijkheden die veranderingen brengen!