Vrouwtje heeft haar oog laten vallen op iets flitsends: lekker veel kleur, lekker veel contrast. Die gasten van www.nachtvacht.nl blijken op een waanzinnige manier kleurrijke dieren in elkaar te kliederen.

Je voelt ‘m wel aankomen… Chanda en ik moesten poseren.
Best lastig, met of zonder tong? Komen mijn wangpluizen wel goed uit? En wordt die grijze snuit van Chanda wel weggewerkt?

Maar ik ben zwart-grijs, dus ik ben wel een beetje bang hoe ik eruit zie als ik door die regenboog getrokken wordt… Maar mijn zorgen om kleurenkots waren volledig ongegrond. Zie hier! Picasso meets Herman Brood meets nou ja, Nachtvacht dus… En mooi dat onze portretten zijn! De mijne net iets mooier dan die van Chanda natuurlijk.

Overigens is deze post niet gesponsord, vrouwtje heeft er gewoon wat pegels tegenaan gegooid om ons zo mooi te vereeuwigen. En ik plaats onze schilderijtjes gewoon omdat ik ze prachtig vind. Bovendien denkt vrouwtje dat ze over 100 jaar onbetaalbaar worden, hehe.