Sinds Annemiek vrijdag 20 maart de groep Verbinding, inspiratie en gezelligheid voor blinden en slechtzienden heeft opgericht, mocht de groep meer dan 300 leden verwelkomen. Vragen, muziek, troost en hulp worden inmiddels volop gedeeld. Omdat de Corona-crisis ook onze doelgroep treft, inkomsten lopen terug en netwerken vallen weg, heeft Annemiek de actie Vips4Vips opgezet waarbij zij visueel gehandicapte ondernemers stimuleert zichzelf te presenteren en te promoten en vroeg leden om hen daarbij te helpen.

Om de actie af te trappen nomineerde Annemiek ontwerpster Annemarie Nodelijk om haar producten te presenteren. Annemiek bestelde zelf een mooie touchbag (tasje voor je stok) en meerdere volgden. Ben je visueel beperkt en maak je kunst of kleding, of bied je diensten als massage/therapie aan, of wil je jezelf om wat voor reden dan ook in de koker spelen? Kom bij de groep. Vips4Vips: we steunen elkaar!