Dat gekke vrouwtje van mij heeft het weer in haar bol. Twee jaar geleden brak ze met snowboarden haar scheen- en kuitbeen. Die knakten als een satéprikker! Ja, echt, zo omschrijft ze het. Gaat ze nu meedoen aan een monsterskirace. Ja, want skiën is heel anders en daar breekt ze haar pootjes natuurlijk niet mee. Pfffff….
 
‘Het is voor een goed doel,’ probeert ze het te verantwoorden.
Nou, gelukkig is Pietermans haar guide/begeleider die haar via een portofoonsysteem wel verantwoord de berg af kan leiden. Al denk ik, dat ik ook een oogje in het zeil moet houden. Bergen, sneeuw, rennen, YEAH!
 
Anyway, wat ze doet is wel bewonderenswaardig natuurlijk. Ze skiet 12 uur midden in de nacht achter elkaar om geld op te halen voor de Mentelity Foundation. Dat is een stichting die het mogelijk maakt voor mensen met allerlei beperkingen ook te laten genieten van (winter)sport. Dit doet ze met nog twee andere slechtzienden en hun guides. Stelletje toppers!
 
Wil je ook een steentje bijdragen aan deze actie! Dat zou geweldig zijn! Alvast bedankt!
 
https://mentelityfundraisers.kentaa.com/actie/annemiek-van-munster