Afgelopen zondag waren vrouwtje, Pietermans en ik naar Bark in the Park. En gebarkt heb ik zeker! Zoveel leuke hondjes bij elkaar! En tja, we stonden ook in de finale van Hollands Next Top Dog…

Van vrouwtje moet ik het nu kort houden, ik zal het zelfs fluisteren… we hebben verloren. Niet eens in de top drie, maar gewoon ijskoud de poedelprijs. En je weet, vrouwtje en poedels gaan niet samen he…. Desondanks was vrouwtje supertrots op me! Ik heb me keurig gedragen – blij ei als ik ben – en bij alle spelletjes was ik voor de duvel niet bang!

Bij Dog Survival: moest ik in een kruiwagen springen en onder een zeil door lopen. Piece of cake. En doggy frisbee. Heerlijk sjesen achter zo’n schoteltje, wel een beetje jammer dat ik er niet op mocht knagen.

En ik heb natuurlijk weer aan heel veel poeperdjes kunnen sniffen, want er waren wel honderden viervoeters, van formaat hamster tot shetlandpony!

Ook mocht nog even met mijn vrolijke poffer vastgelegd worden voor het nageslacht (welk nageslacht weet ik niet, want ik heb geen kippenhok meer en van vrouwtje kunnen we ook geen puppy’s meer verwachten…) Maar goed, op de foto dus! Het weer zat mee, een beetje vochtig, waardoor mijn wafeltjes zo goed uitkomen. Benieuwd? De foto’s volgen volgende week…

Score voor deze dag: Pietermans en ik gaan zeker vaker Dogsurvivallen en vrouwtje heeft drie frisbee’s besteld. Ik mag dan geen Hollands Next Top Dog zijn geworden, maar ik nomineer vrouwtje en Pietermans zeker voor Hollands Next Top Baasjes!