Loop je zomaar een schoolgenootje tegen het lijf! Was vrouwtje zo ontzettend trots dat wij vanmorgen een super apeltraining hadden gedaan (die gek slooft zich uit, met het oog op onze finale in Hollands Next Top Dog), had ik vanmiddag bij het woord ‘hier’ een plotselinge gehoorsbeschadiging opgelopen.

Maar wat vrouwtje niet wist, ik zag een schoolgenootje van Geleidehondenschool Herman Jansen verderop lopen en die moest ik natuurlijk al blaffen/kwispelen en kwijlend begroeten!
Haar vrouwtje en vriendin hoorde ik nog wel zeggen: ‘Hey, is dat DE Yoko, Geleidehond Yoko?’ maar het ‘hier’ van mijn eigen vrouwtje ging verloren in mijn welkomstgeweld naar Lica!

Golden Doodle Lica was met vrouwtje lekker een dagje zeilen en belandden in ons stadje! Beetje jaloers was ik wel, ik ben met vrouwtje alleen nog maar op een pont geweest…

Wel leuk om nou echt eens herkent te worden in het park, en niet alleen door de buurhonden. Ik hoefde nog net geen poottekening uit te delen, maar dat komt vast nog wel!