Pffffffff, die koperen ploert doet weer flink z’n best vandaag. Jaaaaa, ijsvrij dus! Nou ja, de zomervariant dan. Op deze dagen steek ik zonder schroom geen pootje uit! Het mag zelfs niet van vrouwtje. Die gooit haar hele schema om, zodat ik niet hoef te werken. Zonnetje, blijf maar even schijnen dus…

Gaan we dan lekker lang wandelen? Nee dus! Ik mag niet rennen, niet springen, niet uitgebreid spelen. Maar ik mag wel zwemmen. En laat ik daar toch een pesthekel aan hebben! Ook die tuinslang die vrouwtje op me poogde te richtten, heb ik vakkundig de nek omgedraaid. Die keer dat ik per ongeluk een duik in de sloot nam omdat ik dacht dat kroos gewoon gras op het water was… daar ben ik nog steeds niet van bijgekomen. Water is om op te drinken, punt.

Vrouwtje heeft wel twee koelmatten gekocht zodat wij lekker op een verkoeld velletje kunnen liggen. Chanda maakt daar uitgebreid gebruik van, maar ik wil gewoon actie!
Wanneer gaat het weer regenen?
Oh shit, dat is ook water…

Beschrijving foto’s Yoko en Chanda op hun blauwe koelmat in de tuin.