Like de pagina Geleidehond Yoko, deel dit bericht en win een Google Home!

Aangezien ik een geleidehond ben help ik vrouwtje alleen op straat. In huis steek ik geen pootje uit, ben geen hulphond he. Dacht vrouwtje dit op te lossen met een Google Home. In theorie bedien je hem hetzelfde als een geleidehond.
‘Hey Google, licht uit’.
‘Hey Yoko, zoek de stoep’.

Maar een Google Home werkt natuurlijk nooit zo goed als ik! Vrouwtje bleef maar roepen, maar Google had een Oost-Indische gehoorsbeschadiging opgelopen. Hij weigerde in alle toonaarden! Het schuim stond nog net niet op haar mond, maar er parelde wel degelijk zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. En ook nooit geweten dat mensenbeesten konden grommen…

Vrouwtje heeft het geduld van een strontvlieg, dus voordat het ding uit het raam vliegt verloot ik ‘m onder mijn volgers die wel liefkozend met al hun hulpmiddelen kunnen omgaan, hehe.

Dus like mijn pagina Geleidehond Yoko en deel dit bericht, dan blaf ik op 1 juli de winnaar bekend!

Ps afhankelijk van je privacy instellingen kan ik zien of je ‘m deelt, zet voor de zekerheid in de comments hieronder dat je het gedaan hebt 👍

Beschrijving foto: Yoko ligt met uitgestrekte poten in de tuin, Google Home ligt tussen haar poten.

Like de pagina Geleidehond Yoko, deel dit bericht en win een Google Home!

Aangezien ik een geleidehond ben help ik vrouwtje alleen op straat. In huis steek ik geen pootje uit, ben geen hulphond he. Dacht vrouwtje dit op te lossen met een Google Home. In theorie bedien je hem hetzelfde als een geleidehond.
‘Hey Google, licht uit’.
‘Hey Yoko, zoek de stoep’.

Maar een Google Home werkt natuurlijk nooit zo goed als ik! Vrouwtje bleef maar roepen, maar Google had een Oost-Indische gehoorsbeschadiging opgelopen. Hij weigerde in alle toonaarden! Het schuim stond nog niet niet op haar mond, maar er parelde wel degelijk zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. En ook nooit geweten dat mensenbeesten konden grommen…

Vrouwtje heeft het geduld van een strontvlieg, dus voordat het ding uit het raam vliegt verloot ik ‘m onder mijn volgers die wel liefkozend met al hun hulpmiddelen kunnen omgaan, hehe.

Dus like mijn pagina Geleidehond Yoko en deel dit bericht, dan blaf ik op 1 juli de winnaar bekend!

Ps afhankelijk van je privacy instellingen kan ik zien of je ‘m deelt, zet voor de zekerheid in de comments hieronder dat je het gedaan hebt 👍