Vrouwtje kon het weer niet laten, die moest weer zonodig iets nieuws proberen. Ze ging suppen. Nee, niet zupen, maar suppen. De Mentelity Foundation organiseerde een superleuke dag waarop allerlei mensen met een beperking lekker een beetje konden klooien op zo’n plankje. Erg leuk… maar ik mocht niet mee het water op! Het weer was te onstuimig en ze dachten dat ik zo van die plank af zou glijden! Nou ja…. En dan nog, ik ben een echt waterratje hoor.

Maar vrouwtje, alias doodgeknuppelde zeehond (ja, Pietermans had haar in een wetsuit geperst), kroop wel op de Sup en peddelde zich een slag in de rondte. Ze zat wel gewoon op haar luie achterste, want het lukte die bolle niet om te blijven staan. Greenpeace kwam nog net niet to the rescue, whahaha!

En ik? Ik bleef als nieuwe mascotte lekker aan de kant om gekroeld te worden door Bibian Mentel, oprichter van de Mentelity Foundation en meervoudig Paralympisch snowboard kampioen. Was vrouwtje toch weer jaloers!

Namens vrouwtje en alle deelnemers: iedereen van de Mentelity Foundation: superbedankt! En Bibian, natuurlijk heel veel sterkte met je herstel! Je bent een topper!