Als collega geleidehond zou ik je meer moeten waarderen. Je niet moeten belagen als jij hard aan het werk bent en ik vrij rond dartel. Ik zou ook niet op je hoofd moeten gaan zitten, wat een grote hobby van mij is aangezien ik dat ook bij zus Chanda en allerlei kleine buurthondjes doe. Voelt zo lekker zacht aan mijn bips.

En ik zou eigenlijk niet moeten voordringen bij de waterbak, ook al vind ik mijn water lekkerder zonder jouw kwijlsporen erin…
Als we samen los spelen zou ik je eigenlijk ook geen liefdesbeetje in je billen mogen geven als ik niet tegen mijn verlies kan omdat jij harder kunt rennen…

Maar weet je? Jouw baasje zit helemaal geen drol en die van mij, als ze al iets ziet, dan ziet ze ze voornamelijk vliegen, dus… ik doe het stiekem toch…

Jij bent gewoon te lief!

‘Nee, mag dit niet vrouwtje? Waarom noem je me nou weer foei? En wat betekent ‘bully’? Moet ik het opnieuw schrijven?’

To be continued…