Vrouwtje vond zichzelf weer heel belangrijk omdat ze met BN’ers mag babbelen over hun programma’s. Geen hol aan voor mij, maar vandaag ging het er nogal verhit aan toe. Oog in oog met Jan Kooijman. Dat leverde al een probleem op voor mijn kippige vrouwtje, maar Ik zag ‘m wel, van heeeeel dichtbij. En knap dat ie is! Kon het natuurlijk niet laten om hem even een kusje te geven. Gelukkig mogen wij honden dat nog doen zonder dat we een politieaanklacht aan onze staart krijgen. Al noemde vrouwtje me wel bij mijn tweede naam ‘foei’…

Anyway, schijnt Jan Kooijman een programma te maken over seks. Stond vrouwtje daar te blozen en te hakkelen. ‘Eeeh Jan, is het niet lastig om zo open over, ik noem maar wat, a**le seks te praten?’.
Jan verblikte of verbloosde totaal niet en gooide er ook nog een eigen seksblooper in. In zijn enthousiasme maakt hij eens zodanig veel herrie dat de buren hem na gingen doen, gênant!
Hoewel vrouwtje niet zoveel ziet, zag ze dat natuurlijk wel in geuren en kleuren voor zich. Vrouwtje wist niet waar ze het zoeken moest.

Na het interview vroeg vrouwtje of ze het decor nog even van dichtbij mocht zien. Ja, ja….
Maar ik snapte het al, er stonden grote bedden. Blijkt Jan gewoon op z’n dooie akkertje een programma te presenteren vanuit zijn luie nest!!! Die had het goed bekeken.
Ik deed net of ik niet doorhad dat het mensenmanden waren en dook er meteen op. Vrouwtje mompelde weer iets met mijn tweede naam, maar Jan vond het geweldig. Hij kwam gelijk bij me liggen… oke, zitten, ik moet niet overdrijven. Moest ik van vrouwtje natuurlijk ook weer op de foto vastgelegd worden. En dit keer wilde ik dit maar al te graag. Wie gelooft dat nou? Ik in bed met Jan Kooijman!!!

Hij sloeg zijn armen om me heen, kroelde me lekker achter mijn oor. Volgens mij moet je de foto nog een keer nemen hoor, vrouwtje!
Ga maar door, Jan, knorde ik in gedachten.
Nee, volgens mij is ie nog niet goed, probeer nog maar een keer.

In bed met Jan Kooijman, zucht…. EAT YOUR HEART OUT VROUWTJE!

Jans seksquiz ‘Wie doet het?’ Is vanaf eind april te zien op NPO3. Jammer genoeg niet met mij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog….