Vrolijke blinde en slechtziende kinderen die hun handen naar ons uitsteken – Geitenmarkt – Leuke groep, veel gelachen – Ethiopische buddy’s met spraak op hun Blackberry – Veel melkwitte ogen – Koffieceremonie als welkom – Facebookpagina updaten via iPad, iPod en/of iPhone – Chikerillen (fonetisch geschreven, betekenis: geen probleem, relax) – Chanda, ik mis je – Kleine kinderhanden die mij betasten – pikzwarte voetzooltjes – Last van mijn stuitje vanwege een valpartij tijdens het snowboarden drie weken geleden – Kromgebogen bedelaar naast onze bus –Foto The Ethiopia Vip Xperience Niet de ezel slaan! – Taststok van zilvergekleurd aluminium – Een gat in de grond als wc – AH hagelslag in het guesthouse – gelegenheidsvegetarier – De Ethiopische handshake waarbij je onder andre elkaar met je rechterschouder aantikt – Injerra (zure pannenkoek) – Op het wellnessresort een fles wijn voor 20 euro gekocht (gemiddeld dagloon van een Ethiopiër: 2 euro) – Rechten de populairste studie onder hoogopgeleide blinden – Niet op mijn nagels bijten vanwege de bacteriën …  


Wat ik hierbij voel? Ik weet het echt nog niet …